inscriere

despre afterschoolSe pot înscrie elevii pentru clasele pregătitoare și I – IV din cadrul altor școli. Numarul de copii în grupă va fi de maxim 10-12 elevi.

Program

  • 12:00 – 18:00

 

 

Taxă lunară aferentă programului școlar cu transport

  • Afterschool română 300 €/lună

Taxa include 50 € servirea meselor și 50 € taxa de transport de la școala elevului până la sediul instituției noastre, în limita a 5 km. În cazul în care distanța este mai mare de 5 km, taxa de transport va fi recalculată.

Taxă lunară aferentă programului școlar fără transport

  • Afterschool română 250 €/lună

Taxa include 50 € servirea meselor (prânz şi gustare de seară).

Pentru copiii școlarizați la Școala nr. 5 "Corneliu Popescu" taxa de transport va fi anulată, iar costul va fi de 250 €/ lună, același lucru este valabil și pentru părinții care își aduc copiii direct la afterschool-ul nostru.

Oferta de 250€/lună este valabilă și pentru  Școala nr. 11 "Ion Heliade Radulescu", Școala nr. 186 "Elena Văcărescu".

Oferta de 300€/lună este valabilă pentru Școala nr. 10 "Maria Rosetti", Școala nr. 116 "Vasile Alecsandri", Școala nr. 19 "Tudor Arghezi" și Școala nr. 3 "Nicolae Titulescu".

Informații privind plata

Taxa de şcolarizare se achită lunar, în avans (în perioada 15 - 30 a lunii în curs, pentru luna următoare), cash sau în contul instituției (cont în RON) la cursul BNR din ziua plății.

Pentru anul școlar 2018-2019 (afterschool) vă oferim 7% reducere pentru plata anuală în avans și 3% reducere pentru plata semestrială în avans.

Pentru al doilea copil înscris beneficiați de 5% reducere, iar pentru al treilea copil înscris beneficiați de 7% reducere.

În programul școlar de afterschool vor exista atât activități opționale incluse în taxa de școlarizare, cât și activități opționale cu taxă ce vor fi anunțate la începutul anului școlar.

Pentru absențele copilului, instituția Maria International School poate oferii anumite reduceri, numai în baza anunțării staff-ului administrativ și obligatoriu în baza unui certificat medical (detalii puteti primii în urma unei vizite la sediul instituției noastre).

Condiții de rezervarea a locului pentru anul școlar 2018-2019

Pentru rezervarea locului în instituția noastră este necesar să achitați un avans de minim 150 de euro

Înscrierile au început din data de 1 februarie 2018, prioritate având părinții care se înscriu primii!

Facebook