inscriere

Prezentare

Gradinita Maria Kinder Kids

Grădinița și școala noastră și-au deschis porțile pentru a oferi învățământ de calitate, la cele mai exigente standarde. Părerea noastră este că educația este arta de a-i face pe oameni să fie mai buni și de a-i pregăti pentru provocările viitorului.

Grădinița și școala este locul unde copiii se simt acceptați, respectați și ajutați, în funcție de necesitățile individuale ale fiecăruia. Copiii sunt stimulați să-și descopere aptitudinile, creativitatea, talentele și să-și creeze o imagine pozitivă despre sine.

Considerăm că fiecare copil este unic și are propriile sale nevoi, de aceea venim în întâmpinarea fiecăruia, stimulându-l să-și dezvolte talentele și aptitudinile.

În cadrul instituției noastre activează un colectiv de profesioniști de excepție, format din profesori cu experiență și experți în educație, oferind învățământ de calitate într-un spațiu relaxant și familiar.

 

Misiune

Gradinita Maria Kinder KidsMisiunea fundamentală a instituției noastre este de a-i pregăti pe copii pentru viață, pentru cerințele ei existente și viitoare, de a cultiva spiritul de inițiativă, entuziasmul de a învăța, spontaneitatea, independența gândirii, motivația creativă și libertatea de exprimare.

În acest sens, Maria International School își propune menținerea permanentă a colaborării cu familia pentru asigurarea reușitei fiecărui copil, pentru dezvoltarea și încurajarea potențialului său creativ.

Copiii sunt încurajați să facă alegeri, să-și asume responsabilitatea pentru deciziile lor, să-și exprime ideile în mod creativ, să se ajute reciproc, să-și dezvolte abilitățile de gândire critică și să gândească liber. Copiii educați în spiritul Maria International School reușesc să definească și să rezove singuri problemele cu care se confruntă, să comunice ușor cu cei din jur, să înțeleagă și să negocieze.

În cadrul instituției, suntem dedicați integrării în sistemul educațional național și internațional și ne propunem să facem parte din topul unităților de învățământ din București, alături de alte școli sau instituții de învățământ cu nivel preșcolar și primar.

Echipa noastră este alcătuită din cadre didactice specializate, cu experiență în învățământul privat național și internațional, care au reușit să desfășoare un proces de predare și evaluare centrat pe elev, promovând învățarea prin cooperare, prin descoperire, folosind strategii didactice interactive și creative ce le va asigura copiilor atât succesul academic, cât și social.

 

Obiective

Gradinita Maria Kinder Kids

Însușirea limbii engleze, dobândirea aptitudinilor, a capacităților și a cunoștințelor necesare activității școlare viitoare, respectarea planului de învățământ conform programei aprobată de MECTS.

Prin activitățile instructiv-educative, urmărim dezvoltarea nivelului intelectual, stimularea interacțiunilor socio-afective între copii, dezvoltarea imaginației, îmbogățirea vocabularului și stimularea creativității în domeniile studiate.

În acest scop am dezvoltat o serie de activități grupate astfel: activități comune, activități opționale, activități extracurriculare.

Mai multe detalii privind activitățile puteți găsi la fiecare secțiune în parte, în partea de sus a site-ului (respectiv la Grădiniță, Școală, After School și Summer School).

 

Facebook