inscriere

Nivel preșcolar

Gradiniță - Preschool

Miss Vasiliki Sotirianou (Miss Vasia) - Educatoare din Grecia, absolventă al Institutului de Educație Tehnologică din Epirus, Facultatea de Sănătate și Profesii Sociale, Departamentul de Îngrijire și Educație Timpurie, Ioannina, Grecia. Experiență ca profesor preșcolar la grădinițele din Ioannina, Grecia și Barcelona, ​​Spania. 

p2

Miss Mihaela Stan (Miss Miha) - Educator român, cu diplomă de licență la Universitatea Valahia, Târgoviște - 2009, profesor de engleză. În anul 2011 a fost primit Certificatul de eliberare a examenului de conducere de către Ministerul Educației. Pe parcursul a peste 9 ani de experiență în calitate de profesor de engleză, a predat atât în școli publice (profesor complet și voluntar în timpul școlilor de vară), cât și școli private din România și din Marea Britanie.

p1  

Gradiniță -  Reception

 Mrs Vicol Nicholette (Mrs Nikki) - Profesor american care a studiat la Universitatea North Park în educația timpurie a copiilor, este certificată de stat în medicina de urgență. Are peste 20 de ani de experiență în Chicago și București.

p3  

Miss Gabriela Balan (Miss Gabi) - Profesor român, care a absolvit Universitatea din București - Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației - secția preșcolar și primar. A lucrat in București în ultimii 5 ani

p4

 

Asistenta medicală

 Miss Nico Vasilică - asistentă medicală, a absolvit Școala postliceală pentru asistenți medicali generaliști.

p5

 

Nivel primar

Year 1- Miss Ashley Merscher- profesor american. A absolvit Colegiul Colorado și Universitatea din Denver. De asemenea, a lucrat în școlile primare din Seattle (SUA), Budapesta (Ungaria) și Madrid (Spania).

p9

 

Year 2 - Dr. Peter Fogarty- Dr. Peter Fogarty (șef de catedră), profesor britanic al cărui grad de predare este în limba engleză, iar doctoratul său este în Microbiologie. Are mulți ani de experiență în învățământul primar, lucrează în România din 2002.

p10 

Year 3- Miss Eurydice Prentoulis (Miss Evie)- profesoară americană, a absolvit Universitatea din California și Universitatea Columbia, a lucrat în SUA, Republica Cehă, Elveția, Franța și Germania.

p11

 Year 4&5- Mr. Daniel Sack- foarte experimentat profesor american. A absolvit Colegiul Colorado și Universitatea din Colorado. De asemenea, a lucrat ca profesor în Colorado (SUA), Dharamshala (India), Budapesta (Ungaria) și Madrid (Spania).

p12

 

Prof. Lb. Română- Miss. Anca Ursu- foarte experimentat învățător. A absolvit Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, secția pedagogică și educațională, dar și psihologia, are până acum 10 ani de experiență în învățământul primar.

p13

Prof. Educație muzicală- Miss. Alexandra Ștefan-Păun. Drumul muzicii l-a cunoscut de mică, absolventă a liceului de muzică „Regina Maria” Constanța și a facultății de profil „Universitatea Națională de Muzică” din București. Pianul a fost și este cel mai bun prieten al său. Muzica este domeniul unde a putut dezvolta și crea metode noi, progresând prin proiectele muzicale începute încă din liceu.

p20

Prof. Educație fizică (PE)- Mr. Borcea Gabriel

p14

Prof. Dans - Miss. Laura Petrișan

p15

Prof. Lb. Germană- Miss Eurydice Prentoulis (Miss Evie)

p11

Director educațional- Florea Mariana

 

Personal administrativ:

Administrator - Michael Fares

p16

 

Director societate - Florea Alexandru

p17

Îngrijitori

 Miss Rodica

p7

Miss Elena D.

p6

Bucătar

Miss Elena B.

p8

Facebook